VBox7 logo

7-те звезди от миналото, които биха били инфлуенсъри

11 170 06.07.2019 Инфо

Йосиф Сталин

Един от най-жестоките диктатори е във всички класации за най-добре изглеждащи исторически личности. Тази снимка, направена през 1902, когато Сталин е бил на 23 години и ако не знаехме какво се крие зад дълбоките му очи, със сигурност бихме били влюбени в него.

Вирджиния Улф

Британската писателка Вирджиния Улф е една от най-известните авторки от началото на 20-ти век. Тя също вдъхновение за съвременното феминистко движение. Нейният талант и интелект със сигурност са подчертавали физическата й красота, съдейки по тази снимка, на която е на 20 години.

Ърнест Хемингуей

Шансовете да си представите възрастен и брадат мъж, когато чуете името Ърнест Хемингуей са големи. Но на младини Хемингуей е бил мъж мечта за голяма част от дамите.

Уилма Рудолф

Лекоатлетката Уилма Рудолф е една от най-впечатляващите спортни звезди на 20-ти век. През 1960 г. тя става първата американка, спечелила три златни медала в една-единствена Олимпиада.

Джордж VI

Много от вас вероятно са гледали филма „Речта на краля“. Разглеждайки снимките на бащата на Елизабет II определено можем да потвърдим мнението на зрителите на филма, а именно – истинският крал е бил много по-красив от актьора, който се въплъти в ролята.

Принцеса Фаузия Фуад

Тя е била кралица на Египет. Във вестниците често се е пишело за нея, че е „най-красивата жена на света“.

Чарли Чаплин

За Чарли Чаплин се е говорило, че има слабост към по-младите жени. С такава външност, не се и съмняваме, че е разтапял женските сърца. Доказателство за това са четирите му съпруги и единадесетте му деца.