VBox7 logo

Европа отвисоко | премиера 10 ноември

35 04.11.2019 Инфо

Отправете се към небесата с „Европа отвисоко“. National Geographic поема на една незабравимата обиколка по въздух над стария континент, разкрива великолепни гледки, уникални прозрения и дава нова перспектива към някои от най-ценните културни и географски забележителности на Европа.

Новата поредица „Европа отвисоко“ включва шест епизода и ще се излъчва по National Geographic всяка неделя от 10.11. в 22 часа.

Заснета в рамките на една година, „Европа отвисоко“ изследва в изумителни визуални детайли културата, историята, иновациите и инженерните постижения, които формират този изключителен континент и хората, които го наричат свой дом.

Уникалната кинематография позволява на зрителите за секунди да станат свидетели на смяната на сезоните, през магичния взрив от цветове при разцъфването на лалетата в Холандия до замръзването на каскадните водопади в италианските Доломити.

Всеки отделен епизод ни пренася в различна европейска държава. Спиращото дъха визуално пътешествие подчертава и възхвалява създаденото от природата. Същевременно, разказва и човешките истории и постижения, които придават съвременния облик на тези модерни европейски нации.