Дърварски трикове | сезон 3 | Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател | National Geographic Bulgaria

Дърварски трикове | сезон 3 | Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател | National Geographic Bulgaria

Този сезон Гордън е на кулинарна мисия, в която се гмурка, лови риба и търси нови вкусове и съставки по цял свят. От хващането на гърмящи змии с голи ръце в Тексас, до борбата с вълните в търсене на баракули в Португалия, приключението на Рамзи го отвежда до различни кътчета, където се изправя пред предизвикателства, в търсене на кулинарното съвършенство. Той лови омари в Мейн, спуска се по стръмни скали в Пуерто Рико, пече хляб сред вулканичните пясъци на Исландия, бори се с морски змиорки в Хърватия и се изправя пред още много вълнуващи премеждия.

Изкусният готвач с множество звезди „Мишлен“ запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната, като поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти.

https://www.natgeotv.com/bg/special/gordon-ramsay-uncharted-3

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic