VBox7 logo

7 12.07.2019 Инфо

Ето че една класика се завърна с четвърта част. От 28 Юни по кината се завъртя Играта на играчките 4.
Първата история е всъщност и първата пълнометражна 3D анимация. Излиза през 1995 и че днес не е нещо особено, за времето беше страхотна, а историята за оживяващите играчки предвождани от уверения шериф Уди, натрапилия се и заблуден Бас Светлинагодина бе неповторима.
Новият филм ни въвежда в правилата на света – играчките са живи и кагато не сме при тях комуникират помежду си, изиптват чувства и се грижат един за друг. В началото се сблъскваме с реалността, че една играчка може да бъде отделена от собственика си и да отиде при друг. Това се е случва на любимата на Уди, лампата с порцелановата овчарка Бо.
Бързия монтаж на какво се случва в предишните филми и как главните герои живеят с Анди и попадат при новата си собственичка е разтапящ сърцето. И това, което повечето филми изпускат – създаване на емоционална връзка с главните герои и показване на нещото то миналото, което е главна тема и мотиватор за тях.
Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. В новият филм Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка.
Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.
Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в
които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка.