VBox7 logo

Тези звезди доказват, че противоположностите се привличат

2 623 11.08.2019 Инфо

Мила Кунис и Аштън Къчър

През 2018 в телевизионно шоу актрисата сподели, че двамата са пълни противоположности:

„ Той е много оптимистичен, а аз съм доста песимистична. Той вижда само най-добрите неща в света и хората, а аз съм черногледа. Все пак, мисля че успяваме да намерим баланс между нас“.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

Оханян е женен за една от най-успешните тенисистки, но преди да се влюби в нея, той признава, че изобщо не се е интересувал от спорт:

„ Никога не съм държал ракета, не съм и гледал тенис по телевизията. Тя ми предлагаше да ме научи да играя тенис, но не исках да вижда колко съм зле в този спорт.“, споделя Алексис в шоуто на Джими Кимъл през 2017.

Криси Тийгън и Джон Леджънд

През 2017 пред сп.“People“ Леджънт сподели:

„Аз винаги съм бил по-сдържан, а тя по-дръзка. В началото леко се изнервях от някои неща, които тя казваше, защото не знаех как ще реагират хората. Но с времето тя ме изкара от комфортната ми зона и успя да ме накара да се наслаждавам на живота малко повече“.

Кристен Бел и Дакс Шепърд

Актрисата споделя, че различията им са направили връзката им по-здрава:

„Когато се карахме, аз излизах с гръм и трясък, блъскайки вратата зад себе си. Той ми е казвал, че няма да можем да продължим така дълго време. След тези думи аз се замислих...Днес ние пак спорим, отново сме на различно мнение, но отношенията ни са по-задълбочени“.

София Вергара и Джо Манганиело

Най-голямото нещо, което актрисата е трябвало да приеме е манията на актьора по отбора по американски футбол „Питсбърг Стийлърс“:

„ Когато гледа мач на „Питсбърг Стийлърс“, той е като полудял. Дори когато ги гледа сам у дома, той си облича специалния екип. Започнах да свиквам, но не ми беше лесно“.