Мас Ефект: Uncharted Noveria - Фен Ремикс

Много мога да изпиша за любимата си поредица, но видеото не е за това. Да кажем, че й станах фен много късно. За съжаление започнах първо с третата и въпреки, че ми хареса, не можа да ме грабне. Затова я изтрих по средата.

След време бях решил да направя някакъв клип със снимки на компютърни игри (http://vbox7.com/play:35c4f0d5b6) и я сложих на последно място. Тогава ми се виждаше добра идея. Някоко месеца по-късно реших направо да започна от началото. С други думи, сдобих се с цялата трилогия и играх. Не "цъкам" по цял ден, затова ми отне доста дълго време, за да завърша всичко. И не съжалявам за нито една секунда пропилян социален живот. Пък и ако се замислите сериозно, не само от игрите го губим. Те даже не са в челната десятка. Истината е плашеща, но всеки ще я открие за себе си рано или късно. Затова се наслаждаваите на моментите, докато ги има.

В момента (датата на този клип) "Мас Ефект" ми е любимата поредица изобщо. Историята е абсолютен чук, слагаща в джоба си много галактически опери, като Star Wars например. Мнението си е мое и не ангажирам никого с него.

Играл съм много игри през живота си, но тази е една от малкото, които (как да се каже по-поетично) са докосвали нещо в мен за последните няколко години. Последната, която наистина бих окачествил като шедьовър е първата "Bioshock" и може би донякъде и "Skyrim", макар в нея историята да не играе толкова важна роля, отколкото предишните две изброени, а света и атмосферата като цяло. Но не съм критик, сигурен съм че в сайта може да намерите всякакви олигофрени с мляко около устите, качващи глупави и абсолютно ненужни геймплей видеота и мислещи си, че правят нещо. Затова ще спра дотук.

Голям фен съм на музиката от поредицата. Най-хубавото й е, че в сайтове като YouTube много хора са се заловили и правят ремикси на поразия. Кои хубави, кои не, всеки си решава.

За първи път чух този ремикс в този клип - http://www.youtube.com/watch?v=oeJkR683Sas

Това е оригиналното (послежи на спор, понеже не знам за нищо друго, освен за парчето) видео - http://www.youtube.com/watch?v=ub1JHoMsa7o

Картинките от моето видео съм Ви ги качил тук - http://dox.bg/files/dw?a=944487cdfd

Музиката от клипчето тук - http://dox.bg/files/dw?a=20d6ad383c

nexus