Възраждането на Парадайс | 8 ноември 22:00

Възраждането на Парадайс | 8 ноември 22:00

Сутринта на 8 ноември 2018 г. опустошителна огнена буря поглъща живописния град Парадайс, Калифорния. Преди да бъде потушен, пожарът отнема живота на 85 души, принуждава 50 хиляди жители да напуснат града и унищожава 95% от сградите. Това е най-опустошителният пожар в САЩ за последните 100 години и най-тежкият в историята на Калифорния. Филмът на режисьора Рон Хауърд и продуцента Брайън Грейзър, носители на „Оскар“, представя една затрогваща история за издръжливост в лицето на една опустошителна трагедията. Една общност, сполетяна от бедствие, се обединява, за да възстанови изгубеното и да го претвори в нова визия за бъдещето.

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic