VBox7 logo

Иван Иванов: Още малко да бяхме задържали 0:0…

650 14.09.2019 Инфо

Централният защитник на Етър Велико Търново Иван Иванов похвали своите съотборници въпреки загубата 0:2 от Лудогорец в шампионата. Опитният бранител заяви, че ранният първи гол за разградчани през второто полувреме е бил решаващ.
„Играхме срещу най-добрия отбор в България и около 70 процента от времето се защитавахме, при това нелошо. Преломният момент беше голът от корнер в началото на второто полувреме. Ще трябва да погледнем на повторение къде сме сбъркали и дали сме закъснели с някое движение, за да преценим трябва ли да работим допълнително”, коментира бившият футболист на ЦСКА, Локомотив Пловдив и Берое.
„Лудогорец са опитен отбор, но ако бяхме задържали още малко 0:0, щяха да се изнервят. Ние стояхме доста добре и съм сигурен, че те щяха да се отворят още повече.”
„Имахме и през първото полувреме хубави контраатаки. Може би защото играхме повече в защита офанзивните играчи бяха уморени и не взимаха верните решения. Въпреки това не стояхме лошо, трябваше ни малко повече самочувствие.”
„Срещу Витоша ситуациите ще бъдат разменени – ние ще бъдем отборът, който ще търси повече гола, ще контролираме топката. Без да подценявам отбора на Витоша, там са млади момчета и стоят добре. Напред разполагаме с класни футболисти и мисля, че ще вземем трите точки. Определено не ги подценявам. Ще поработим, за да играем добре. Сега ни предстои поредица от мачове, в които трябва да преследваме трите точки”, завърши Иванов.