Love is in the air party with DJ Doncho and Alex Raeva (official aftermovie)

Алекс Раева и DJ Doncho разпръснаха любов във въздуха

Партито под надслов “Love is in the air”, организирано от Symbol Media Group и FlyEvents на 14 февруари, събра над 700 човека в столичната зала Rainbow Plaza. В тон с Деня на влюбените флуидите прехвърчаха още на входа – там гостите бяха посрещани от очарователните момичета на водка Smirnoff, облечени подобаващо за празника на любовта. Всеки, който имаше желание, можеше да се снима с тях или да се възползва от безплатно питие.

Залата беше специално украсена и многобройните сърца, ангелчета и светлини създаваха изключително приятна атмосфера. Разбира се, бяхме помислили и за тези, които ще дойдат без половинки и на входа имаше закачлив надпис „I’m single and I’m happy with that” - желаещите да се снимат до него не бяха никак малко!

Малко след полунощ всички гости бяха заели местата си и шоуто можеше да започне. Изключително силен старт на вечерта дадоха танцьорите от NITRO Entertainment. Момчетата и момичетата пресъздадоха емблематични танци от едни от най-великите филми на всички времена като „Мръсни танци“ и „Брилянтин“. Атмосферта се нажежи още повече с появата на брейкърите от X-nrg Crew, като по време на тяхното изпълнение изпод сцената изскочи спортна кола и предизвика еуфория в залата. Бляскав завършек на танцовото шоу постави един от най-добрите пой артисти в България.

След като настроението вече беше приповдигнато и хората в залата видимо се забавляваха, на сцената с гръм и трясък се появи DJ DONCHO и взриви атмосферта с едни от най-популярните клубни хитове в момента. Минути по-късно на пулта до него се качи и половинката му Алекс Раева. В перфектен синхрон двамата съчетаваха модерно house звучене, подсилено от блестящите вокални изпълнения на Алекс. Във видимо добро настроение те забавляваха гостите в продължение на 3 часа, като през цялото време флиртуваха един с друг и не криеха, че се забавляват истински. Партито продължи до ранни зори, като до последно хората се наслаждаваха на сета на DJ Metaverse.

Благодарим на спонсорите Smirnoff, Tuborg, Victoria Spa, Pulse Fitness, Tripsy и Bulgartabac, както и на медийните партньори радио Зорана и Vbox7, за съдействието и многобройните приятни изненади за всички гости – без вас партито нямаше да бъде възможно!

От FlyEvents сме щастливи, че споделихте нощта на влюбените с нас и ще се радваме да се видим и на следващите събития, които организираме с любов за вас.

Научете повече за следващото събитие тук:
https://www.facebook.com/events/1549940815286031/
http://flyevents.bg/

За повече информация и резервации: 0888 796 265

flyevents