Забавна покана за изложбата "47 Усмивки", на деца и възрастни със Синдром на Даун . Елате всички !

Здравейте, аз съм Крис Ламбов и съм на четири години и половина. Искам да поканя всички вас които гледате това клипче на откриването на изложбата „47 Усмивки“ на деца и възрастни със Синдром на Даун. Тя е заснета от много фотографи от цялата страна, за което благодарим на тях и на всички участници в проекта.
Откриването ще е на 17.08.2016 от 18ч. със страхотен концерт на входа на морската градина във Варна. Ще имате възможност да я разгледате до 15.09.2016. Аз ще бъда там с моята сестричка Микаела, която се роди преди 2 години със синдром на Даун и супер много я обичам. Там ще са мама и тати, както и нашите приятели от Сдружението на родители на деца със Синдром на Даун, в което мама и тати членуват.
Ще се радвам да дойдат много хора, за това моля, споделяйте клипчето, важно е да достигне до много хора! На откриването на изложбата е необходимо да носите само вашите усмивки и настроение. Дано така повече хора чуят за Синдрома на Даун и видят, колко са слънчеви и добри.
Участие в концерта ще вземат безвъзмездно Деси Добрева, Жана Бергендорф, Маги Джанаварова, Фолклорен танцов ансамбъл "Бизоне", The Center, Вокална формация "Бънджи сингърс", Катерина Шабаркова от "Огледало", а водеща ще е Теди Карапачова.
Близо 100 деца годишно се раждат в България със Синдром на Даун, елате и вижте страхотните им усмивки :)
За повече информация, моля вижте страницата на изложбата и се надявам да потвърдите, че ще присъствате: https://www.facebook.com/events/1745355875717578/
ЕЛАТЕ ВСИЧКИиииииииии! И не забравяйте да споделяте клипчето :)

krasimir_lambov