Tom Novy - Glow In The Dark Party (official aftermovie)

Над 800 човека станаха част от уникалното “Glow in the dark” парти, организирано от Fly Events и Symbol Media Group, което се проведе в Sofia Event Center в нощта срещу 8-ми март. Цялата зала беше украсена с различни светещи и блестящи предмети, така че атмосферата да е подходяща за концепцията на вечерта.
Малко след 23:00 ч. мощен старт на партито даде DJ Diass, който подгря публиката със своя сет и купонът за отрицателно време беше вече във вихъра си. В залата бяха пуснати няколко гигантски балона, които хората започнаха да си подават като допълнително забавление. Малко по-късно зад пулта застана и DJ Alex Mallios, който още повече вдигна градуса на настроението.
Около 2 часа след полунощ цялото осветление в залата беше спряно за минута. Всичко, което светеше на неоновите лампи, се открояваше в тъмното и цялата зала заблещука. Хората бяха очаровани от ефекта и навсякъде се чуваха радостни възгласи и ръкопляскания. Когато лампите отново светнаха, на сцената вече се беше качил специалният гост на вечерта – Tom Novy, който на перфектен български поздрави публиката с “Добър вечер, София!”.
Благодарим на спонсорите, без които партито нямаше да бъде възможно – Smirnoff, Tuborg, Bulgartabac, Fitness Pulse, eCasting, Hotel Expo, Alexandra Estate и Tripsy, както и на медийните партньори Radio Nova, Vbox7 и Smart News!
Благодарим и на всички гости, че споделихте вечерта с нас и се надяваме да се видим отново на следващото събитие, което ще организираме за вас в най-скоро време! :)

flyevents