Кучетата са нашите аватари | Сизър Милан: Добър стопанин - добро куче | NG Wild Bulgaria

Кучетата са нашите аватари | Сизър Милан: Добър стопанин - добро куче | NG Wild Bulgaria

Сизър Милан се завръща! И тъкмо навреме - броят на осиновените кучета е рекордно висок. В дворовете на стопаните и в неговия Център по кучешка психология Сизър ни показва какво е нужно, за да заживеем щастливо с пухкавите ни приятели.

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic