VBox7 logo

София - Ден и Нощ - Епизод 85 - Част 3

54 439 15.03.2016 Инфо

Сериозни проблеми със закона и любовни разочарования надвисват над квартирата на приятелите от „София – Ден и Нощ” в епизодите тази седмица. Неочакван арест шокира всички в квартирата и ги мотивира да помогнат, преди да се стигне до затвора.

Проблеми, но не със закона, а с любовта, очакват и още някои от героите в риалити сериала. Теди, Симона, Марио, Коко и Стела трябва да се справят със сериозни сътресения във връзките си. Някои от тях ще прескочат препятствията, но за други проблемите ще се окажат символичен вододел.

И докато един от съквартирантите е на крачка от затвора, друг любим герой прекрачва отново прага на квартирата. Майката на Митко – забавната и безкомпромисна леля Мария, отново идва на гости в столицата. Тя не само ще възстанови реда и дисциплината в дома им, но и ще разреши конфликта за наследството на леля Гинче.

В епизода тази вечер Коко е изправен пред дилемата дали да върне козичката в цирка. Същевременно Ненад напуска квартирата с благодарности към гостоприемните българи. Дани е съкрушен от ситуацията с фалшивото бащинство, в която го вкара Симона, което впрочем му се случва за втори път. От своя страна Симона също страда, че излъга и по този начин загуби най-любимия си човек.