откъс от еп. Кокаин | Трафиканти с Мариана ван Зелер | National Geographic Bulgaria

откъс от еп. Кокаин | Трафиканти с Мариана ван Зелер | National Geographic Bulgaria

Глейдате всеки четвъртък от 22:00 по National Geographic.

Мариана ван Зелер разкрива един от най-известните контрабандни маршрути за кокаин в света - от началото му в отдалечената перуанска джунгла, през карибското крайбрежие на Колумбия, чак до улиците на Маями.

Начело на разследванията в тази поредица от 8 части е известната журналистка Мариана ван Зелер. Тя разглежда сложната и често белязана от насилие вътрешна динамика на контрабандните мрежи. Докато се потапя все по-дълбоко в подземния свят, Мариана открива, че хората, които управляват тези канали, всъщност много приличат на нас самите. Премиерата на „Трафиканти с Мариана ван Зелер“ ще се излъчи на 14 януари, четвъртък, от 22:00 часа по National Geographic.

#Trafficked #MarianaVanZeller

Вижте кога може да гледате предаването Трафиканти с Мариана ван Зелер на National Geographic тук:
https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/trafficked-with-mariana-van-zeller

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic