Лагер на бракониери | Последните гиганти: Диви риби | National Geographic Bulgaria

Лагер на бракониери | Последните гиганти: Диви риби | National Geographic Bulgaria

Сирил и неговият приключенски екип се впускат в сложни и опасни мисии, за да открият, изучават и защитят последните гигантски риби на планетата. Този сезон проследява пътуването им през Амазонка и далечния Север на Канада в преследване на праисторическата пираруку (Pirarucu), внушителната бяла есетра, с покритие наподобяващо броня, и на един от най-застрашените речни голиати на планетата – пирайба.


https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/wild-fish

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic