Криско и Ненчо - " Lip Sync " на Боян Митев - Гласувайте на Nescafe.bg

Гласувайте на NESCAFE.BG за този клип, тук -> http://nescafe.bg/gledaj-video.php?e=NTc=

bobi_hobi