Lazo & A.S.D. - Unstoppable

Текст - Lazo , A.S.D.
Запис и аудио обработка - A.S.D.
Музика - Allrounda Beats
Постер - RapaNizze'
Видео - S.S.
Свали Mp3 - https://soundcloud.com/spiteshirty/lazo-asd-unstoppable

ss_official