Почивка на море в Гърция - бутикова каравана под наем от Велислава Каймаканова - Къмпинг Батис

Целогодишна ваканция в Гърция в луксозни каравани под наем на къмпинг Батис - Кавала. Подходяща за семейна почивка или с приятели до 6 възрастни и дете.
Възможност за екзотична и различна почивка в бутикова каравана и непосредствена близост до град Кавала, Гърция – МУЛТИПЛЕКС „БАТИС“ със спираща дъха гледка, ще ви очарова от самото начало.

Обособеният комплекс „Батис”, разположен на един от най-красивите плажове на Бяло море, 4 километра западно от Кавала, е една от най-съблазнителните причнини да посетите района. Комплексът впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота. Мултиплекс „Батис“ е идеалното място за лични, социални или професионални срещи. Това е една добре организирана отдих зона, която предлага неограничено пребиваване за малки и големи, почивка и забавления през целия ден от ранна сутрин до късна вечер.

Офертата включва:
– Луксозна каравана с обща площ 17,5кв.м. с възможност за спане до 4 човека (две двойни легла).
– Дървена стая с обща площ от 16кв.м, с възможност за спане до + 2 човека / + 1 детско легло с размер 200смХ90см и с обособен детски кът
– Веранда (декинг) с обща площ от 24кв.м;
Напълно обзаведена 5* звезди каравана с постоянна частна интернет връзка. Ще разполагате още и с:
– В дървена стая: климатик, голям ъглов диван с възможност за разгъване за спане, сателитна телевизия с всички предлагане канали от Булсатком (пакет премиум) и 39″ телевизор, дървен тв шкаф, голям гардероб, шкаф за обувки, етажерки.

– На веранда: Oборудвана кухня с включена вода и мивка (посуда за готвене и ядене) + печка с фурна и котлон, голям хладилник, градински ратанови мебели, вентилатор.

– Позиционирането на караваната е на минута време разходка от плажа и морето; и на 50 метра от мокрите помещения където са тоалетните и баните с топла вода. Къмпинг Тера е животът в близост до природата. Разположен е на площ от 33,000 кв.м., заграден и добре охраняван, с всички съвременни удобства и функционалност които подчертават естествената му красота. Залесен с канадска топола и други дървесни видове и растения, предлагащи природосъобразен отдих и много приятен престой.
* Безплатен паркинг за гостите на къмпинга;
* Безплатен достъп до плажната зона, където имате на разположение детска площадка, детски басейн, голям басейн, таверна и два плажни бара с безплатен достъп до интернет.
* Достъпа на домашни любимци не е позволен.
* Пушенето в караваната и дървената стая не е позволен.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И КОНТАКТ:
телефон: +359887788888


На 400км от Велико Търново (около 4ч. 40мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“)
На 291км от Стара Загора (около 3ч. 20мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване минаване на границата – ГКПП „Маказа“)
На 274км от Пловдив (около 3ч. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“)
* На 320км от София (около 3ч.40мин. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване сна границата – ГКПП „Кулата“)
* Местоположение на комплекса – ТУК:
* Мултиплекс „Батис“ работи целогодишно – 365 дни в година, 24/7.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ:
* Минимален престой – 3 нощувки;
* След направена резервация и за нуждите на нейното окончателно потвърждение е необходимо 50% банково плащане от крайната сума. Банковия превод трябва да се направи до 48часа.

Цена на нощувка за период 01.06.2017 – 31.08.2017
* 2 възрастни – 80 евро на вечер;
* 2 възрастни с 1-2 деца – 80 евро на вечер;
* 2 възрастни с 3-4 деца – 90 евро на вечер;
* 3-4 възрастни – 100 евро на вечер;
* 3-4 възрастни с 1-4 деца – 120 евро на вечер;
* 6 възрастни – 140 евро на вечер;
* Използване на спално бельо – 20 евро;
* При регистрация на рецепцията се взима допълнителен депозит от 100евро и при напускане сумата се възстановява при отсъствието на щети.
* Дете до 10годишна възраст.
*Регистрация в къмпинга след 14:00ч.
*Напускане до 12:00ч.

Цена на нощувка извън сезон за период 01.09.2017 – 31.05.2018 / минимален престой – 3 нощувки/.
* След направена резервация и за нуждите на нейното окончателно потвърждение е необходимо 50% банково плащане от крайната сума. Банковия превод трябва да се направи до 48часа.
* 2 възрастни – 65 евро на вечер;
* 2 възрастни с 1-2 деца – 65 евро на вечер;
* 2 възрастни с 3-4 деца – 70 евро на вечер;
* 3-4 възрастни – 75 евро на вечер;
* 3-4 възрастни с 1-4 деца – 85 евро на вечер;
* 6 възрастни – 100 евро на вечер;
* Използване на спално бельо – 20 евро;

bijuta_vilerge

Собственикът на клипа не желае коментари.