Най-доброто от музиката на Мас Ефект: Гейм Музика за душата - Част 2

"Мас Ефект" е велика поредица, с велика музика. За мен "звукЪ" е половината от играта, останалото е историята. Единствената игра, за която считам, че не съм си изгубил времето. И донякъде "Биошок".

Каквото имах да казвам за ирата, го написах в един друг клип - http://vbox7.com/play:1b85c52318 - и нямам намерение да се повтарям като девственица или пък измислен блогър от сайта.

Избрал съм най-доброто от общият огромен съраунд от всичките части, барабар с удълженит версии. Нямат хронологичен ред, защото музиката не се състезава с никого, освен с вкуса.

Близо два часа е, но който иска, ще слуша. Това не е клип, направен за да се побере на началните страници за измислени гласувания, "палци горе" или пък гледания. Този клип ще бъде намерен от всеки, желаещ да чуе и да си припомни незабравимите спомени от тази невероятна и поглъщаща трилогия. Както и от всеки, харесващ подобна музика или пък просто някой случаен тарикат, нацелил клипа "ей така".

Моля всеки, който не харесва подобен тип музика, да остави видеото на мира и да си намери по-подходящо време за губене. Саундтракът е носител на множество награди, включително БАФТА за музика.

Композитори, чиито тракове са включени във видеото: Джак Уол, Сам Хулик, Дейвид Кейтс, Джими Хинсън, Кристофър Ленетс, Саша Дикичиън, Крис Веласко и не на последно място - Клинт Мансел

nexus