VBox7 logo

Днепропетровските маниаци - Нов тип жестоки убийци!

1 444 27.06.2017 Инфо

ДНЕПРОПЕТРОВСКИТЕ МАНИАЦИ СА НОВ ТИП ЖЕСТОКИ УБИЙЦИ. ТЕ СА НАПЪЛНО ВМЕНЯЕМИ И УБИВАТ БЕЗ ПРИЧИНА. ТЕХНИЯТ ПСИХОЛОГИЧЕН ПРОФИЛ РАЗТЪРСИ КРИМИНАЛИСТИКАТА И ПСИХИАТРИЯТА. МЛАДИ, ЖЕСТОКИ, БРУТАЛНИ - ТОВА СА ВИКТОР САЕНКО И ИГОР СУПРУНЮК. ТЕ СА УКРАИНЦИ. СЪУЧЕНИЦИ. ИЗВЪРШВАТ 21 УБИЙСТВА В РАМКИТЕ НА МЕСЕЦ. ПО ВРЕМЕ НА ЖЕСТОКИТЕ УБИЙСТВАТА СА БИЛИ НА 19 ГОДИНИ. СНИМАЛИ СА ЗВЕРСТВАТА С ТЕЛЕФОНИ. НЯКОИ КАЧВАЛИ В НЕТА. ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ И СЕРИЯ ГРАБЕЖИ, ЗАЕДНО С АЛЕКСАНДЪР ГАНЖА, КОЙТО НЕ Е УЧАСТВАЛ В УБИЙСТВАТА.
ВИКТОР И ИГОР СА ОТ НОРМАЛНИ СЕМЕЙСТВА. ФИНАСОВО ОСИГУРЕНИ. СПРИЯТЕЛЯВАТ СЕ В 3ти КЛАС. УЧАТ НОРМАЛНО. КОГАТО СА НА 14 ГОДИНИ, ЗАПОЧВАТ ДА ИЗМЪЧВАТ И УБИВАТ ЖИВОТНИ ЗА ДА "ЗАДРАВЯТ ДУХА СИ". СНИМАТ ВИДЕА НА КОИТО СЕ ВИЖДА КАК УМЪРТВЯВАТ ПО МНОГО ЖЕСТОК НАЧИН КОТКИ И КУЧЕТА. ПО-СЪЩОТО ВРЕМЕ, ЗАПОЧВАТ ЧЕСТО ДА СИ ГОВОРЯТ ЗА УБИЙСТВА И НА ХОРА. МЕЧТАЯТ ДА СТАНАТ НАЕМНИ УБИЙЦИ.
НА 25.06.2007 УБИВАТ ЗА ПРЪВ ПЪТ - ЖЕНА, ПРИБИРАЩА СЕ ОТ ГОСТУВАНЕ И МЛАДЕЖ, КОЙТО СПЯЛ НА ПЕЙКА. СТОРЕНОТО ИМ ХАРЕСАЛО И ТЕ УБИВАТ ОЩЕ 19 ДУШИ В РАМКИТЕ НА 23 ДЕНА. ЖЕСТОКО, БЕЗ ПРИЧИНА И ПЛАН. ТЕ УБИВАЛИ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП, НО ПРЕДИМНО ПО-СЛАБИ ОТ ТЯХ ХОРА. НАЙ-ЧЕСТО С ЧУК ИЛИ С МЕТАЛЕН ЛОСТ. ТЕ РАЗМАЗВАЛИ С ЧУКА ЛИЦАТА НА ЖЕРТВИТЕ, БОДЯЛИ ГИ С ОТВЕРТКА И НОЖ. ВАДЕЛИ ОЧИТЕ НА ОЩЕ ЖИВИ ХОРА. НА ЕДНО ОТ ТЕХНИТЕ ВИДЕА, СЕ ВИЖДА КАК СЕ СМЕЯТ СЛЕД УБИЙСТВО И МИЯТ ЧУКА И РЪЦЕТЕ СИ С ВОДА. ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ СЕ ЧУДИ, КАК ЖЕРТВАТА Е БИЛА ОЩЕ ЖИВА СЛЕД КАТО Е ЗАБИЛ ОТВЕРТКА В ГЛАВАТА И.
ЗАЛАВЯТ ГИ НА 23.07.2017 ДОКАТО ДАВАТ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ СИ ЖЕРТВИ В ЗАЛОЖНА КЪЩА. ТЕ ПЪРВОНАЧАЛНО СИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА, НО ПОСЛЕ ОТРИЧАТ И КАЗВАТ, ЧЕ СА НЕВИННИ. ОСЪЖДАТ ГИ ДОЖИВОТ.
ПРИ ОБИСК НА АПАРТЕМЕНТИТЕ ИМ, ОТКРИВАТ МНОЖЕСТВО СНИМКИ И ВИДЕО МАТЕРИАЛИ С УБИЙСТВАТА НА ЖЕРТВИТЕ. ИГОР СЪЩО ТАКА СЪБИРАЛ ИЗРЕЗКИ ОТ ВЕСТНИЦИ СЪС СТАТИИ ЗА ТЕХНИТЕ УБИЙСТВА. НА НЯКОИ ОТ ТЯХ ПИШЕЛ С ХИМИКАЛ ИЗРЕЧЕНИЯ ОТ РОДА НА - "СЛАБИТЕ ТРЯБВА ДА УМРАТ".
Източници:
https://4stor.ru/histori-for-life/4519-dnepropetrovskie-manyaki.html
http://kp.ua/life/44834-dnepropetrovskye-maniaky-do-sykh-por-ne-znauit-zachem-ubyvaly
http://dp.vgorode.ua/news/luidy_horoda/127478/
https://ru.wikipedia.org/wiki/Днепропетровские_маньяки