VBox7 logo

Хубчев: Видях хубави неща, ще има развитие с трансферите

3 640 21.07.2019 Инфо

Треньорът на Левски Петър Хубчев даде своето мнение за нулевото реми, изиграно от отбора му срещу Етър във Велико Търново.
“Мисля, че към края на мача желаехме повече победата. Не ни достигна гол. Имахме достатъчо положения, но беше въпрос на майсторство. Имахме ситуации, но днес не се получи. Повече се интересувам от желанието и хъса да се победи, не само днес, но и по принцип. Има какво да се желане, но се видяха добри неща“, коментира Хибчев.
“Към края на мача се видя, че имаме повече желание да вземем мача. Ние се стремим да избягаме от елементарните обяснения и оправдание с двубоя в Лига Европа би било точно такова. Това ще бъде бягане от отговорност. Аз лично не видях умора след двубоя срещу Ружомберок“.
“Няма нужда да коментирам ситуацията с трансферите. Знам, че има развитие в тази насока, но не знам, кога ще може да ги видите“.
“В детайли не съм гледал АЕК, така че не мога да ви кажа нищо освен, че трябва да сме мотивинирани и свежи, за да дадем най-доброто от себе си“, завърши специалистът.