Акула или риба тон? | Морски Вълци | National Geographic Bulgaria

Акула или риба тон? | Морски Вълци | National Geographic Bulgaria

В своя десети сезон като конкуренти, капитаните от Глостър са изправени пред безпрецедентно предизвикателство - пазарът на червен тон е в криза. Екипажите решават да работят в стила на Външните плитчини и да си помагат взаимно.

https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/wicked-tuna

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic