VBox7 logo

Томаш: Бесен съм! Ще бъде страшно в съблекалнята

4 185 23.08.2019 Инфо

Старши треньорът на Берое Александър Томаш даде всичко от себе си, за да запази спокойствие след – както сам я определи – срамната загуба 1:2 от Царско село в 7-ия кръг на efbet Лига. Наставникът отправи жестоки критики към своя тим, от който не е видял нужното уважение към съперника.
Той приключи интервюто си след мача със заканата, че щом влезе в съблекалнята, ще стане наистина страшно.
„От този мач научих, че когато си помислиш, че си нещо, много бързо могат да се свалят. Така е във футбола, така е и в живота. Това е проблемът, който го говорим толкова време – манталитетът. Той се изгражда много време. Не може да дойдеш и да не си подадеш топката два пъти, пък да очакваш, че ще спечелиш. Загубата е срамна. Аз съм бесен. Ние не показахме абсолютно нищо”, заяви през зъби Томаш.
„Не е подценяване, а недооценяване. Не си готов за мача. Спестяваме се… Нямаме надбяган днес футболист. Няма за какво да се хвана. Честитя на Царско село. Загубата е срамна и мен ме боли много. Не искам да навлизам в детайли.”
„Казах им на играчите – ако можех да сменя 8 от тях, щях да го направя. Когато 10 години не си бил изцяло отдаден професионалист, няма как да го промениш изведнъж. Проблемът си е в нас. Думите, които използвам сега, са много меки. Това, което ще им кажа сега, ще бъде много, много страшно. Просто нямаш право на това нещо!”, заяви Томаш.