Супер Сериите С05 Еп07 - Тренировки по време на бременност - "За" или "Против"

В следващия епизод на Супер Сериите Сезон 5 ще ви срещнем с йога инструктора Евелина Илиева и нашия треньор Василена Василева, които ще разкажат кога и как жените могат да тренират по време на бременност.

Разберете кои упражнения са противопоказни и не бива да правите и на кои упражнения можете да разчитате, за да поддържате добра визия и да направите тези 9 месеца по-леки.

В рубриката "Попитай треньора" нашият експерт Румен Спецов ще ни каже как да разпознаем качествения ориз и какво е мястото му в нашата диета. Каква е разликата между кафявия и белия ориз и кой е по-полезен за нас? Кой вид влияе добре на холестерола и защо? В коя част от ежедневието ни е важно да приемаме ориз и как да го сготвим най-вкусно, разберете от Румен Спецов.

В "Супер Суплементи" нашият експерт Кирил Танев ще ни разкаже какво представлява алкално-киселинният баланс на храните и защо това е един от най-важните показатели на хомеостазата на нашето тяло. Какви са последствията при промяна на кръвното pH и кои продукти помагат за поддържането на нормална алкалната среда в организма и добро възстановяване, вижте в епизода.

Следете за специален промокод във всеки епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в новия онлайн магазин BC SHOP!
- http://bit.ly/2lBQwxq
Вижте кои са нашите уникални промоции ТУК:
- http://bit.ly/2mA8tgM

body_constructor