VBox7 logo

Томаш: За Бербатов това са спекулации, сега е моментът да сме още по-сплотени

881 20.07.2019 Инфо

Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на тима с 2:4 от Лудогорец в двубой от 2-ия кръг на efbet Лига.
"Първото полувреме бяхме по-добрият отбор, допуснахме ситуации и то от страх, отбелязаха през първото полувреме два гола, опитвахме да създаваме положения, но видях индивидуалните качества на определени футболисти надвиха отборното, което не ми хареса. Това не е до качества, а до психологическото състояние на играчите. Убеден съм, че това е начинът да се печели, с надиграване, хората дойдоха да ни подкрепят, надявах се до последно да ги зарадваме с победа"
"Малки детайли ни попречиха, за мен отборът е семейство, сега е моментът да бъдем още по-сплотени, защото идва нов важен мач. Винаги за добър футболист има място, не е лесно да вземем класен футболист. За Димитър Бербатов това са спекулации. Аз съм отдаден изцяло на Берое, живея и мисля да подобрявам себе си, отбора и клуба. Докато хората, които ръководят клуба ще бъда отдаден с цялото си сърце и душа", добави той.