VBox7 logo

Дани Кики: С Илиан Илиев се работи отлично

288 17.10.2019 Инфо

Един от атакуващите футболисти на Черно море Дани Кики коментира предстоящата среща с Витоша Бистрица, който е част от 13-ия кръг на efbet Лига.
"Много пъти съм се повтарял, с него съм работил преди години в Локомотив Пловдив, харесва ми да работя с него, работи се отлично", коментира той за работата си с наставника Илиан Илиев.
"Не е от значение къде съм на терена, може и зад нападателя, отляво, отдясно, направихме добра контрола, чувствам се ок. Доста добра проверка с Виторул, доста добър отбор са, получи се много хубава проверка. Всеки да види на какво ниво е", добави Кики.
"Имахме доста мачове, които завършихме наравно, всички отбори допускат грешки, с играта си показахме, че можеше да спечелим тези срещи. Ако играем дисциплинирано и сериозно, ще победим, но ни трябва и малко доза късмет. Класирането няма значение, първенството в България е доста интересно", коментира още той.
Срещата между Витоша Бистрица и Черно море е в петък от 17:30 часа и може да я следите минута по минута на GONG.BG и в ефира на DIEMA SPORT.