VBox7 logo

Красивите лица на политиката

1 097 08.04.2019 Инфо

Мара Карфаня


Мара Карфаня е определяна за най-красивата министърка в бившото правителство на Силвио Берлускони. През 1997 г. Мара Карфаня участва в националния конкурс за "Мис Италия", но остава едва шеста. После набра популярност в телевизионни предавания. Имала е предложение да участва в порно филм, но отказва.

https://www.instagram.com/maracarfagna/?hl=bg


Рания ал-Ясин

За нея казват, че една от най-могъщите жени в света. Ясната позиция на кралицата за актуалните въпроси, които вълнуват обществото в Йордания, я превръщат в любимка на хората. Тя е политикът, която заявява необходимостта от повишаването на степента на образование в Йордания чрез използването на интерактивното общуване.

https://www.instagram.com/queenrania/?hl=bg

Никол Минети

Сексапилна красавица е модел и бе депутат в партията на Берлускони. Тя по-скоро се прочу с участието си в неговите разкрепостени партита.

https://www.instagram.com/minettinicole/?hl=bg

Сетрида Гига

Сетрида Гига е популярен политик в Ливан. Тя се бори за неговата свобода, срещу политическите заплахи, арести и преследвания на граждани.

https://www.instagram.com/sethridageagea_official/?hl=bg


Орли Леви

Орли Леви е израелски политик. Нейни приоритети са решаването на проблемите с трудните подрастващи, връщането на безплатните кръжоци, безплатна стоматологична помощ, субсидирането на таксите за детски градини, намаляването на разделението между бедни и богати. Прави законопроект насочен към децата, жертви на престъпления.

https://www.facebook.com/orly.levyabkasis/

Ева Кайли

Ева влиза в политиката на 24-годишна възраст. Тогава тя е избрана в градския съвет в Солун. След това става депутат в гръцкия парламент.

https://www.instagram.com/evakaili/?hl=bg


Шеридан Оливейра

Шеридан Оливейра е била секретар по развитието на човешките ресурси в Бразилия. Благодарение на нея са разработени много програми, които са променили живота на жителите на Северна Бразилия.


https://www.instagram.com/deputadasheridan/?utm_source=ig_embed