Party Animal #euandme (official trailer)

Филмът „Купонджията“ е част от европейската кампания #EUandME, която цели да илюстрира как правата и ползите, на които се радват гражданите на ЕС, подобряват живота им.

Официален уеб сайт на кампанията: https://europa.eu/euandme/bg/

Резюме:
Запознаваме се с АЛЕКС – енергичен и чаровен двадесет и пет годишен младеж, който стои сред мигащите неонови светлини и пулсиращи ритми на местния нощен клуб. Той си поема дълбоко дъх и започва да танцува в свой собствен ритъм.
Навън Алекс присвива очи под пастелните цветове на сутрешната светлина. Той се прибира у дома, но майка му е все още будна и го разпитва къде е бил. Тя му казва, че баща му е намерил работа и че ако тя не му допада, ще трябва да си намери такава, която харесва.
Новото работно място на Алекс е старчески дом. Когато пристига, основната зала е празна с изключение на възрастен господин, който седи на една маса. Алекс си слага слушалките, затваря очи и започва да танцува, докато чисти пода с парцала. Възрастният мъж се приближава към Алекс и го пита какво слуша, а Алекс му подава слушалките си. Той предлага да научи мъжа да танцува.
С течение на времето мъжът упражнява движенията, научени от Алекс, в различните помещения на старческия дом. Скоро останалите обитатели на дома започват да се присъединяват към него, като кипят от енергия и се забавляват. Алекс се усмихва, като в съзнанието му започва да се формира една бизнес идея.

Intelday Solutions

Собственикът на клипа не желае коментари.