VBox7 logo

Kangoo Jumps с Мариана Манева (безплатно за клубни членове)

10 16.09.2019 Инфо

Kangoo Jumps (Канго Джъмпс) е забавна и интензивна аеробна програма. Провежда се с помощта на специални обувки с пружини, предоставящи огромна доза свобода и амплитуда на движението, както на земята, така и във въздуха. Въпреки чудноватия си дизайн, обувките действат олекотяващо и облекчаващо на ставите, като намаляват шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80%. Това води до подобрения в мускулатурата на долната част на тялото, корема и гърба.

#KangooJumps

Упражненията са изключително лесни за изпълнение, а класовете се водят от сертифицирани инструктори, които следят най-вече за това дали участниците се забавляват, докато подскачат на фона на бързи клубни ритми. Kangoo Jumps е едно от най-достъпните кардио програми и в същото време изключително ефикасно средство в борбата с излишните килограми, без значение от теглото и възрастта.

Мариана Манева е международен Kango Jumps инструктор. От 11-годишна започва да се занимава с танци - спортни и модерен джаз балет. Преди 4 години преоткрива Kango Jumps като друга своя страст така близка до танците. Инструктор е от 2 години, след като завършва специализиран международен курс при Кинга Себастиан - инструктор № 1 по Kango Jumps за Европа. Мариана е част от семейството на Pulse Fitness & Spa от 3 години, а груповите занимания, които води се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.