Нападението над Пърл Харбър по минути | National Geographic Bulgaria

Нападението над Пърл Харбър по минути | National Geographic Bulgaria

Тази завладяваща историческа поредица обещава изключително близък поглед към съдбовния ден, който променя хода на Втората световна война, и към корабите и животите, които са загубени. Като разглежда елементите от това сложно събитие, всеки епизод обхваща различна част от времевата линия, за да разкаже разтърсващата история за японската атака, която променя света завинаги.

https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/attack-on-pearl-harbor-minute-by-minute

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic