VBox7 logo

Има ли свръх-мозък Дрю Брийс?

Във всеки епизод водещият Кийгън-Майкъл Кий (“Friends From College”, „Играта на играчките 4: Пътешествието“, „Цар Лъв“ и номинираната за „Еми“ поредица “Key & Peele”), световноизвестният менталист Лиор Сушард и кореспондентът Кара Санта Мария, превеждат известни личности като Антъни Андерсън, Кристен Бел, Джак Блек, Марк Кюбан, Тед Дансън, Тифани Хадиш, Дакс Шепърд, Меган Трейнър и Ребъл Уилсън през забавни и вълнуващи експерименти, илюзии и демонстрации, които им помагат да отключат силата на мозъка си. Резултатите са изключително забавни и изненадващи и ще ви държат в напрежение до последно.

Този сезон на „BRAIN GAMES“ е пълен със знаменитости, наука и шокиращи разкрития. Той е перфектното телевизионно събитие за цялото семейство. Поредицата е с премиера на 05.02. от 22 часа по National Geographic и ще бъде излъчена глобално в 172 държави на 43 езика.

Продукцията „BRAIN GAMES“ е заснета пред публика и съвместява в себе си силата на ума и тази на славата, като поставя знаменитостите пред изпитания, които дават научно обяснение за нещата, които правим. Публиката в студиото и зрителите вкъщи също могат да участват редом със звездите, водени от Кий и изкусния менталист Лиор Сушард през изумителната неврологична наука. Също така, във всеки епизод, Санта Мария пътува из Щатите и отправя предизвикателства и изпитания за мозъка.

Много от забавните и шокиращи моменти в този сезон са дело и на Лиор Сушард, когото мнозина смятат за най-добрия менталист в света. Ще видите как той шокира знаменитостите и ги оставя безмълвни с невероятните си демонстрации във всеки епизод. Сушард отвежда гостите на изумително пътешествие, за да им покаже чудесата, на които е способен мозъкът. Неговите изпълнения надграждат драмата и шокa и включват много хумор и участие на цялата публика.