VBox7 logo

(18+) Сириец в Германия се хвали как 7 човека изнасилили девствено момиче! Това очаква и нас...

620 24.01.2016 Инфо

Зверство! Арабски мигранти биха и изнасилваха 30 часа 13-годишна ученичка!
Поредно кошмарно зверство стана в Германия и властите отново се опитаха да прикрият случая!

Тринайсетгодишно руско момиче, което живее в Берлин е станало жертва на отвличане и зверско изнасилване от група емигранти. Малката Лиза била отвлечена от улицата, когато се връщала от училище. Сирийците я пресрещнали, започнали да я опипват и понеже били близко до квартирата си, я завлякли там. Те първо набили плячката си, за да не крещи, а след това се изреждали групово върху нея в продължение на цели 30 часа, като й давали само вода, когато виждали, че губи съзнание.
Роднините на момичето го обявили за издирване, но полицията имала достатъчно работа, за да се занимава с някакво руско девойче. Когато Лиза все пак била пусната от зверовете и се върнала вкъщи, полицията пристигнала и я взела за разпит.
Това беше нещо безумно. Както беше уплашена, разплакана, заекваща от стрес, те я отмъкнаха. Разпитваха я цели три часа, а когато излезе от стаята казаха – повтори какво ни каза вътре! И момичето като дрогирано промълвило. „Аз сама ги помолих, сама го исках!“.
Роднините са втрещени от поведението на полицията. Ученичката е разпитвана без присъствие на детски психолог, без адвокат, просто й „снели показанията“. Случаят бил разрешен и повече нямало да се занимават с него. Първо разпитали сирийците, които казали, че малката сама си го просела, а след това накарали детето да повтори думите им.
Няма как Лиза, която е много кротко дете, да срещне група разгонени мигранти и да ги помоли да я отвлекат и изнасилят. Просто звучи нелепо, казва чичото на момичето Тимофей пред телеканала „Звезда”. В устата й са сложени думи, че съблазнила нападателите си сама и нарочно и ги предизвикали да я насилят. Тя панически се страхуваше от вилнеещите в квартала мигранти, молеше ни да я взимаме от училище, но този ден всички бяхме на работа и не можахме да отидем. Живеем съвсем близо до училището, трябваше да мине само няколко малки улички.
Категорични сме, че в полицията й е оказан натиск да говори така, за да не се занимават повече със случая. Тук такива случаи изобщо не ги разглеждат, не ги разследват и не ги разгласяват. Пази се пълна тайна какво се случва в Германия, за да не се изостря общественото мнение и да се появяват негативни коментари срещу бежанците. Защото след това започват улични протести срещу тях, а това не е много удобно за правителството.
В момента ние не знаем какво да правим с Лиза. Изплашена е, затвори се в себе си и категорично отказва да ходи на училище. Наши съграждани излязоха на мирен протест срещу зверствата на сирийците, но медиите не го отразиха, казва с горчивина чичото.
Оказва се, че изнасилванията в Германия са ежедневие, но е спуснат чадър и информационна мъгла върху тях.
Меркел не иска да признае, че е направила грешка, като е приела толкова много бежанци, които се шляят по улиците, крадат, безчинстват и насилват.
Краката на старата фрау Меркел се клатят, но тя продължава да държи обществото в неведение какво се случва в действителност и умело приспива общественото внимание и съвест с мълчание. А стотиците опипвани, изнасилвани, тормозени германки останаха само като статистика и никой не повдига въпроса за тях. Опитите да бъдат защитени от протестиращи млади хора веднага биват пресечени с водни струи и сълзотворен газ. За кого милее Меркел, за народа си или за бежанците? Този въпрос все още няма отговор, въпреки че цяла Европа си го задава.
Докато все още има Обединена Европа, която вече е под въпрос.

Продължение на историята:

Руснаците отмъстиха брутално за изнасилената от емигранти 13-годишна ученичка!

Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта „Строго секретно”. В справедливата наказателна акция участвали около 400 „руски немци”.
Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 –годишната Лиза (30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала!), скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила.
Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.


Линкове:
http://skandalno.net/