VBox7 logo

Как изглеждат децата на едни от красивите модели?

27 758 05.07.2019 Инфо

Децата на Хайди Клум
Моделът има едно дете от бинесментът Флавио Бриаторе и три от певеца Сийл. През 2018 тя се сгоди за 16 години по-младият музикант Том Каулиц. Дали двамата ще имат деца по един или друг начин, предстои да видим.
Дъщерята на Ким Бейсингър
Америкнаската актриса и модел има дъщеря, Айлънд Болдуин, от първия й съпруг – Алек Болдуин. Айлънд е копие на майка си не само по външен, а и по избор на професия.
Дъщерята на Кейт Мос
Кейт Мос е също сред най-успешните модели в света и очевидно дъщеря й, Лила Крейс Мос, също е тръгнала по тзои път. Лила започва кариерата си на модел на 13 години. Съвпадение или не, майка й започва да се занимава с мода на 14 години. Само времето ще покаже дали Лила ще успее да стане толкова добър модел ,колкото майка й.

Децата на Наталия Водянова

Наричат Наталия „руската Пепеляшка“, тъй като идва от много бедно семейство, но успява да се превърне в един от най-успешните модели. Тя има двама синове от първия си съпруг, както и две момчета и едно момиче от настоящия си мъж – Джъстин Портман.

Децата на Алесандра Амброзио

Бразилският супермодел е един от най-запомнящите се „ангели“ на Victoria’s secret. Тя има две деца – Ноа и Аня.
Кандис Суейнпоъл
Кандис е успешен модели един от най-известните ангели на Victoria's Secret. Тя има две деца – Анака и Ариел.
Синди Крофорд
Децата на Синди Крауфорд уверено вървят по стъпките на майка си и градят кариера в модния бизнес. Пресли и Кая Гербер красят кориците на известни списания, а големи модни марки не веднъж са ги канили за техни лица.