VBox7 logo

Стефан Илчев искал да бъде зъболекар, но стига до Македония. Защо?

Историята на едно необикновено момче

8 493 28.05.2019

Големият победител от седмия сезон на "Като две капки вода" е Стефан Илчев! Певецът остави именитите Мария Илиева, Милко Калайджиев, Тита и много други зад гърба си и грабна първото място, както и нов лек автомобил.

Самият Стефан влезе в предаването като единственият безизвестен състезател. На последния лайв на предаването стана ясно, че лично продуцентът Магърдич Халваджиян е ходил в пияно бара, в който Стефан работи, за да го слуша как пее.

Самият Стефан спечели с имитация на Лили Иванова, а преди това заяви, че е най-доволен от имитацията си на Кичка Бодурова:

Кой обаче е Стефан Илчев? Все още онова весело момче от Бургас, което не се знае дали някога ще порасне. Или поне това заяви той пред Мон Дьо. 

Въпреки че не вярва в него да има нещо уникално и в този смисъл не се приема за невероятен изпълнител, Стефан е категоричен, че тайната на успеха е трудът, постоянството, вярата в способностите и подкрепата от близките. 

Иначе като малък е искал да стане стоматолог, тъй като майка му е зъботехник. Само че съдбата го завежда в музикалното училище, а по-късно стига първо до македонската, а след това и софийската опера.

През 2006 г. се явява на емблематичния конкурс в родния му град - "Бургас и морето". Там печели наградата на публиката и това е моментът, в който той се замисля, че може би трябва да се пробва и в друг музикален жанр. 

Следват самостоятелни песни, които той сам продуцира. Достига и до идеята за албум, но баща му се разболява и Стефан дава всички събрани за албума средства за лечението му. 

Днес Стефан е по-известен отвсякога, но това, което той обещава, е едно: да си остане същото момче от Бургас. 

8 493 28.05.2019

Още от Music Virals