VBox7 logo

Сашо Ангелов: Не искам да съм треньор на такъв бездушен Ботев Враца

592 21.10.2019 Инфо

Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов в типичен стил синтезира крайното си недоволство след 0:3 от Царско село в предпоследния мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Наставникът беше изключително разочарован от начина, по който неговите момчета се предадоха на терена и обеща тежък разговор, гарниран със сериозни санкции.

„Това поражение го отдавам на индивидуалните качества на Царско село. Родни Антуи сам ни победи”, коментира Ангелов, отбелязвайки приноса на забележителния в този двубой холандски нападател на Царско село. „Колкото до нашия отбор – от нито един не съм доволен. Не може така лесно да се предават.”

„Когато падна третият гол, беше ясно вече, че нищо не може да стане. До втория гол се таяха някакви надежди. Нашите мигове бяха в началото. Ще имам много сериозен разговор с момчетата. Аз на такъв бездушен отбор не искам да бъда треньор.”

„При 3:0 може би и Царско село се отпуснаха. Затова се стигна до тези положения.”

„Със сигурност ще има мерки. Не казвам какви ща са мерките, но ще има такива. Ще има и санкции, но няма да ви кажа. Ще разберете”, каза Ангелов.