VBox7 logo

Мирян Костадинов - Down in the Valley (COVER)

10 884 29.04.2015 Инфо

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/pages/Miryan-Kostadinov

Акустичен кавър на песента "Down in the Valley" на сиатълската група "the Head and the Heart", в изпълнението на Мирян Костадинов (MIRY)


Създадох това видео с невероятната помощ на баща си, който стоеше зад камерата, докато бяхме на семейна почивка в Италия. Тази песен, бе заснета леко импровизирано, след като решихме да се повозим на гондола из романтичните каналчета на стара Венеция. Светлината беше най-големият ни враг, тъй като постоянно менихме посоката си спрямо слънцето, но нашият редактор (аз), реши, че ще го наречем “търсен ефект” и автентичност. Гондолиерът беше страхотен пич и ни разказа, че гондолата е в тяхното семейство от поколения, като част от семеен бизнес и се е научил да я управлява още от дете. Когато пеех, той често припяваше с мен, та заедно с прекрасната обстановка около нас и духът на мястото, се получи един доста епичен jam session. Въпреки, че в началото бях леко притеснен от това “какво ще си кажат” туристите, надвисващи се от безбройните мостове, споделих един изключително красив момент с момиче, което видях през тераса отрупана с цветя. Изглежда, тъкмо я бях събудил, защото търкаше очите си и гледаше с недоумение, но в последствие се усмихна и ми помаха. Беше изключително преживяване, макар че монтирането на видеото не беше толкова забавно (компютъра ми припадаше от време на време), радвам се, че имам възможност да ви представя песен, която е изключително важна за мен и харесвам с цялото си сърце и се надявам да ви харесва финалният резултат.Вокал, китара и аранжимент: Мирян Костадинов
Звук и аранжимент: Виктр FB Добрев
Записано от: Martin Hall (University of Huddersfield)
Заснето от: Татко


COPYRIGHT: No Copyright Infringement Intended- this is a cover. I do not own any rights to the song. All rights to video footage and musical recording reserved.