VBox7 logo

Звездни врагове, на които им се е наложило да работят заедно

4 356 03.07.2019 Инфо

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

В сериала „Сексът и градът“ героините на двете актриси са най-добри приятелки. Но в реалният живот отношенията им се развалят, след като Катрал научава, че Сара получава по-голям хонорар от нея.

Актрисите от „Отчаяни съпруги“

Отчаяните съпруги са били в постоянно съревнование в реалния живот за това коя е по-известна и коя има по-голяма роля в сериала. По време на фотосесия Никол Шеридън е искала да бъде в центъра на снимката, скарва се със създателя на сериала, след което той я съди и я изкарва от актьорския състав. Но най-голямата скандалджийка е била Тери Хачър, която постоянно е „гледала в чуждите обувки“ и е правила проблеми.

Бил Мъри и Луси Лиу

По време на снимките на филма "Ангелите на Чарли" Мъри многократно е намеквал, че според него Лиу не е добра актриса. Тя толкова са е засегнала от думите, че е настоявала да го махнат от филма...и успява.

Дуейн Джонсън и Вин Дизел
Двамата актьори не са врагове в пълния смисъл на думата, но интервю за „Ролинг Стоун“ Джонсън казва, че е осъзнал, че двамата имат „различен подход към правенето на кино“ и затова не биха участвали в един филм отново.


Ники Минаж и Марая Кери

Техните противоречия започват на сцената на “American Idol”. Марая Кери засегна кариерата на Ники Минаж, като и се присмя с думите „ти никога не си песен в класацията на сп.Билборд“. Минаж, от своя страна, сподели, че работейки с нея се е чувствала в Ада.

Чад Майкъл Мъри и София Буш

Познаваме двамата актьори от сериала „One three hill“. По време на снимките любовта между тях пламва, а през 2005 сключват брак. Пет месеца по-късно те се разделят, защото Буш открива, че Мъри й изневерил с Парис Хилтън. Макар и разделени, на двамата им се наложило да работят още три сезона над сериала. Надали на София й е било лесно да работи с мъжа, който й е разбил сърцето.