VBox7 logo

Звезди, които не бихте искали да ядосате

1 233 02.08.2019 Инфо

Наоми Кембъл

Моделът има проблем с хората, които работят за нея. Шестима нейни служители я обвиниха в клевета. Кембъл стигна до съд, след като нейна асистентка се оплака, че е била замерена с телефон. Британска авиолиния пък й наложи забрана да лети с тях, след като обиди екипажа им.

Мел Гибсън

В повечето роли на Гибсън той изглежда доста мил и добър човек, но в реалния живот той има проблеми с гнева. През годините той е бил обвиняван в сексизъм, расизъм, хомофобия и домашно насилие.

Алек Болдуин

Болдуин мрази адски много папараците, но е показвал негативно отношение и към авторитетни журналисти. Езикът му е остър, като веднъж той каза журналист на New York Post , че „се надява да умре“. През 2007 изтече и гласово съобщение, което той е изпратил на дъщеря си Айлънд, в което я нарича „неразумно малко прасе“.

Крис Браун

Много от нас са чували за побоя на Браун над Риана. Но оттогава насам той явно не си е взел поука. Не успя да си вземе поука след като и влезе в клиника за овладяване на гнева. Той многократно се кара с фенове или просто с хора, които го дразнят и така както изглежда – няма намерение да се поправи.

Ръсел Кроу

Както Алек Болдуин, така и Ръсел Кроу има проблем с журналистите. Актьорът явно не може да си държи езика зад зъбите и в момента, в който се ядосва, той си го казва, независимо дали има камери около него.