Отваряне на хилядолетен ковчег | Изгубените съкровища на Египет | National Geographic Bulgaria

Отваряне на хилядолетен ковчег | Изгубените съкровища на Египет | National Geographic Bulgaria

Гледайте Изгубените съкровища на Египет от 21 февруари всяка неделя от 21:00 по Nationaл Geographic.

В този епизод археолозите разбулват тайните на най-известния египетски фараон - Тутанкамон. Новите технологии разкриват методите на майсторите, създали съкровищата на фараона. Екипът, търсещ изгубената кариера на Тутанкамон, прави неочаквана находка.

Египет е дом на най-богатия източник на археологически съкровища на Земята. В тази поредица камерите ни проследяват цял сезон на разкопки из Египет от екипи в челните редици на археологията. Докато пролазват под пирамиди, разкриват отдавна изгубени гробници и изравят мумии на три хиляди години, топ археолозите в света се надпреварват да отключат тайните на тази древна цивилизация.

Вижте повече информация за предаването Изгубените съкровища на Египет на National Geographic тук: https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/lost-treasures-of-egypt-compilations

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/

National Geographic