VBox7 logo

Sugar DJ's feat SPIK - Действие (Official 4K Video)

147 31.10.2019 Инфо

Новото ни видео към песента ни със SPIK "Действие" !!!

Дебютен сингъл и видео за SPIK!!!

Музика: Антон Христов, Иван Соколов, Мартин Кушовалиев

Аранжимент: Антон Христов, Иван Соколов,

Хореография: Кристин Петрова

Текст: Мартин Кушовалиев

Режисьор: Боян Карамфилов

Видеото е заснето в Зала за събития „В парка“ - https://www.facebook.com/zalavparka/

Други линкове:

Сингъл: https://sugardjs.bandcamp.com/album/sugar-djs-feat-spik-deistvie

Цензурирана версия: https://sugardjs.bandcamp.com/track/sugar-djs-feat-spik-censored-version

Нецензурирана версия: https://sugardjs.bandcamp.com/track/sugar-djs-feat-spik-uncensored-version-2

Инструментал: https://sugardjs.bandcamp.com/track/sugar-djs-feat-spik-instrumental-version-2

Официални партньори:

Philly: https://philly.bg/

Ambitious Minds: https://www.youtube.com/redirect?q=https://www.philly.bg/category/ambitious-minds-series&redir_token=xPRKpQxywHluXfH6lelfnFkElNV8MTU2OTU5NDI5N0AxNTY5NTA3ODk3&event=video_description&v=fAe4gzhg4I0

Capitall: https://philly.bg/vendor/capitall

DJUST: https://www.facebook.com/DJUST/

Текст:

Спик е тук и влиза в трака с lyric атака. Не се нуждая от късмет, че да разцепя мрака. Изстрелвам думи като куршуми, празня автомата, след мен се чува само шум от кефа на тълпата. Бързам, 'щото гладна е ламята. Несломим, непоклатим, недостижим в играта. Искат да ме хванат, но усета им го няма. След тая драма, мен ще почнат да наричат царя. Всички на кантар, животът е по-обемен - всичките сте ларж с мечта за едно време. Всичките сте харч - за кинти не ни дреме, но кинти като няма, кой цигари ще ти вземе?

Припев:

Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента!

Давал съм, правя, създавам, не съм искал нищо от никой в замяна. Много не съм получавал, но взел съм си дажба, от който и както си трябва. Имам умерени мисли, на твоите години се гледаше Дисни. Сега всекидневно се снимате - миски и мистъри, все едно някой ви мисли! Тук съм, 'щото трябва да докажа, че един тъпак само чрез грешки се научава. В един ден гониш с мъки своята награда, в следващия ти си иконата над олтара, всичко е от прости намерения. Имаш ли проблеми, докато си трезвен, им мисли решения. Имаш ли цели, постигай ги чрез умение и накарай всеки да те гледа с тъпо изражение.

Припев:

Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента! Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента!