VBox7 logo

Очаквайте скоро орк. Тик-Так - Са о пуста паре

94 29.03.2017 Инфо

След дълга поредица от записи на живо оркестър "Тик-Так" ще зарадват феновете си с поредният си студиен албум.
Естествено "Bugarashar" на първо място като добър приятел и след това като медиен партньор на музикалният състав ръководен от Меши Младенов ще ви представи всички песни от албума.

Днес в 20:00 часа ще имате удоволствието да чуете една разтърсваща балада на феноменалната Феруска. Участие в парчето взима и Хари Младенов, с което песента става още по-чувствителна и по докосваща.
Музиката е създадена специално за певицата като отговаря изцяло на нейния стил. Маестро Спас Лазаров е дал всичко от себе си за да създаде поредният си хит. Естествено за такава музика трябва и разтърсващ текст, текст който отговаря на действителността, в която живеем и който докосва всички ни. Ферди Реджеб създаде този текст и завърши проекта, който ще остане в съкровищницата на ромската музика.
За да може да нахраните и зрението освен слухът си, оркестър "Тик-Так" се довериха на професионалистите "Multi Video" и ефектът сами ще видите е поразителен. Клипът е сниман в Ловеч и в Амстердам, където учи и живее нашата гордост - Хари Младенов
Не пропускайте премиерата днес от 20:00 часа естествено в Bugarashar.com