VBox7 logo

Група "Gang" забива на мото среща край Бургас - 14.09.2019. Парче на "Offspring"

90 27.09.2019 Инфо

Това е последното парче на бургаската група "Gang", което успях да заснема - "The Kids Aren't Alright". Батерията на минито се изтощи и се наложи да взема един стар Optimus G от приятел. За съжаление звукът бе ужасно премодулиран. Явно няма вграден лимитер. Все пак измислих нещо. ;) Вижте и клипа: Група ''Gang'' на мото среща край Бургас. Парче на Metallica - "Enter sandman".
Ето какво писа burgasinfo.com за срещата: "Мощни мотори и як рок превземат парк „Росенец”: Мотористи от цялата страна се събраха на 14 септември в парка, за да почетат паметта на загиналите си братя и сестри по пътищата и да си пожелаят да няма повече инциденти и жертви. По този повод беше отлсужена заупокойна молитва и осветен курбан за здраве. Сред гостите на мотористите беше и кметът на Бургас Димитър Николов. Той дойде с малкия си син Захари, който искрено се радваше на мощните мотори, паркирани в района."
„Правим курбан, защото още на втората година от нашето същестуване, загубихме двама от членовете си, а бяхме твърде малко – 7 човека. Това беше голяма трагедия за нас, макар и тази загуба да не беше резултат от инциденти. Миналата година за първи път направихме мото среща с водосвет. Дойдоха много хора и стана добре. Тази година решихме да добавим още нещо, да поканим рок групи и да останем до по-късно. Тепърва пристигат все повече и повече хора. Те са предимно от Бургас, но има и представители на мотоклубове от цялата страна”, заяви създателят на клуба организатор MCC Sea Horse Bulgaria - Стефан Колев.