Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад | National Geographic Bulgaria

Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад | National Geographic Bulgaria

Със скрити грешки, заровени в навигационните системи - три самолета страдат от катастрофални компютърни проблеми, които принуждават разследващите да ровят усилено за улики.

Всеки епизод на поредицата „Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад“ разглежда три легендарни авиоинцидента, които са се случили поради сходни причини. Сред тях са историите на самолети, които падат във военни зони, смъртоносните клопки и последствия от действията на бързащи пилоти, както и предварително планирани саботажни действия, които идват отвън или от самата пилотска кабина.

https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/air-crash-investigation-special-report

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic