Супер Сериите С05 Еп5 - Историята на най-добрия ни щангист в момента - Иван Марков

В Епизод 5 на Супер Сериите С05 ще ви срещнем с най-добрия ни щангист в момента - Иван Марков. Той ще разкаже как и кога е започнал да тренира и какъв път е извървял в спортната си кариера до тук.
Вижте как преминава неговата подготовка за следващата Олимпиада и кои са основните и най-важни движения, чрез които може да се постигне максимална сила в щангите.
Европейският шампион по вдигане на тежести ще вдигне завесите около допинг тестовете и ще изложи своята гледна точка относно всички скандали, свързани с темата.
Марина Декова ще ни покаже как забързаното ежедневие на всяка жена, която е майка, домакиня и професионалист в работата си, може да се съчетае с тренировки в домашни условия. Вижте кои упражнения са най-ефективни за най-проблемните зони в горната част при жените.
В рубриката Супер Суплементи Кирил Танев ще ни представи една изключително ефективна комбинация от продукти, които подпомагат изгарянето на мазнини, като ще подчертае за какви хора е подходяща тя, както и кой и защо трябва да се въздържа от нея.
Следете за специален промокод във всеки епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в новия ни магазин - BC SHOP! => http://bit.ly/2lBQwxq

body_constructor