VBox7 logo

Звезди разкриха най-нестандартните места, където са правили секс

7 825 14.07.2019 Инфо

Криси Тийгън

Моделът сподели пред Cosmopolitan, че най-нестандартното място, където е правила секс със съпруга си Джон Леджънт е било в самолет. Двамата са пътували в първа класа към Тайланд. Самолетът е бил сравнително празен, затова вместо да отида в тоалетната, те просто се завили и никой от екипажа или пътниците не е разбрал какво се случва.

Дженифър Лопез

В ТВ предаването Watch What Happens Live певицата сподели, че най-необикновеното място за нея е било балкон.

Крис Дженър

Преди съпругът й да си смени пола, Крис и Брус са правили секс на борда на самолет. Помислили са, че никой не ги е хванал, но малко преди да кацнат, стюардесата е казала по микрофона:

„ Господин и госпожо Дженър, поздравления! Вие се присъединихте към клуба на хора, които са правили секс на борда на самолет. По този повод ви даваме бутилка шампанско“.

Чарли Шийн

Вероятно актьорът е имал десетки нестандартни места, където е правил секс. Но в ТВ предаването Watch What Happens Live той сподели, че най-нестандартното място е било в асансьора на Айфеловата кула.

Ким Кардашиан

За риалити звездата и рапъра Kание Уест най-нестандартното място е било в киното.

Джерард Бътлар

Отново в ТВ предаването Watch What Happens Live и Джерард Бътлар сподели тази част от личния си живот. Няма как да докажем думите му, но той заяви, че най-нестандартното место, където е правил секс е било...до вулкан.