VBox7 logo

Пацо - Аз имам цел една

6 394 22.01.2015 Инфо

Пацо - Аз имам цел една
музика - Пламен Сано
микс и мастеринг - Петко Георгиев и Пламен Сано (Студио "367" Велико Търново)
видео - Пламен Сано