VBox7 logo

Киров: В Дунав няма притеснения относно бъдещето

621 15.09.2019 Инфо

Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров коментира след ремито 0:0 срещу Славия в 9-ия кръг, че не се притеснява за финансовото бъдеще на клуба въпреки неизбежното оттегляне на президента д-р Симеон Симеонов. Наставникът увери, че към момента няма никакви притеснения в съблекалнята в тази връзка.
В същото време относно мача срещу „белите” Киров определи равенството като закономерно. „Доволен съм от тази точка. Накрая както можехме да вземем точка, така можеше и нищо да не вземем. Визирам гредата на Славия. Пропиляхме малко повече чисти положения в сравнение със Славия. Справедливо равенство, доволен съм”, добави той.
Специалистът коментира лаконично и ситуацията от края на първото полувреме, когато и той, и неговият отбор поискаха дузпа за нарушение на Емил Виячки срещу Стефан Христов.
„Всеки си има мнение. Аз мисля, че всяко едно съприкосновение в наказателното поле се отсъжда дузпа. Нормално е да реагирам по този начин. Всеки друг треньор на мое място би реагирал така. Човекът, който ръководи мача, взима крайното решение.”
„Наистина пропиляхме повече чисти положения от Славия. Да се надяваме в следващите мачове да ги реализираме този шансове и да вземем повече точки.”
„Вие сте разговаряли с нашия президент. Сътресения в отбора няма. Той влезе в съблекалнята и каза, че дори той да си тръгне, тимът ще бъде финансиран. Няма някакви катаклизми или притеснения. Дали оставаме спокойни с футболистите? Да, може да се каже”, завърши Людмил Киров.