Бамбуков сал | Сървайвър: Обратно към примитивното | National Geographic Bulgaria

Бамбуков сал | Сървайвър: Обратно към примитивното | National Geographic Bulgaria

Експертът по оцеляване Хейзън Одел изминава 500 мили по поречието на река Меконг в пътуването на живота си. Той се изправя пред откъснатата от света джунгла и наводнени равнини, извисяващи се дъждовни гори и свирепи варовикови върхове. Хейзън разчита единствено на традиционните умения за оцеляване на коренното население по Меконг, а всичко това се случва през най-неблагоприятното време на годината, в пиковия сезон на мусоните, когато околната среда е възможно най-дива и предизвикателна.


https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/primal-survivor-mighty-mekong

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic