Try With Ina - official promotion party

Константина Живова-Ина и Александър Сано представиха най-новия си проект "TRY WITH INA", продукция на SILVERNOISE
Събитието се проведе на 14 ноември 2014 в столичния клуб Хасиенда.
Много приятели, колеги журналисти и известни артисти уважиха събитието и поздравиха авторите с цветя и аплодисменти. Сред тях бяха Графа, Орлин Павлов,Калин Врачански, Мелинда Христова от "Гласът на България", певецът Лазар Кисимов, китаристът Георги Янев, мис България Райна Налджиева, Нели Атанасова, Марина Мицич от Къртицата, Виктор Папазов, Ирена Комитова, певицата Вяра Атова и певецът Никнейм, дизайнерът Светослав Тодоров и много други.

Ина и Александър Сано представиха трейлър към проекта "Опитай с Ина".Това е видео-блог, който ще бъде представян от водещата Ина. Тя ще дава интересни съвети, идеи, предложения, затова как да живеем по-лесно, по-усмихнато, по-интересно. Ще бъдат показвани съвети свързани с хранене, спорт, мода, семейство, деца, красота, здраве и всичко, с което се сблъскваме. Ина ще показва своите идеи в отделни епизоди, които зрителите ще могат да гледат официално в канала VBOX7

За да покаже, че дори хората от екрана правят същите неща, като вас, тя започва с думите: "МОЯТ ЖИВОТ ЛИ?МИ, СЪЩИЯТ Е КАТО ТВОЯ!!!"

На 14 ноември стартира трейлъра към проекта, а всички ще могат да гледат първи епизод от 15 декември, тук.

TRAILER:
http://www.vbox7.com/play:4a3b951bfb

try_with_ina