Честита пролет 20.03.2020г. (HD видео)

Тази разходка я заснех от душа и сърце на 12.03.2020г. в София, когато разбрах, че се обявява извънредно положение в България до 13.04.2020г. Просто казах излизам за малко и за 10 минути се разходих сякаш за последно да се порадвам на безгрижието.
Каня ви и много искам да гледаме видеото заедно в 12 часа на 20.03.2020г. в деня на пролетното равноденствие, за да си припомним нещо, което помним дълбоко в сърцата си и ще докосне душата ни. Да обединим мислите си около светлината, любовта, радостта.
Честита първа пролет на всички българи по света и у нас! Тази година сме заедно в промяната и търсим баланса въпреки условията около нас. На този ден денят и нощта са по 12 часа, напомняйки ни за хармонията в природата. Вярвам, че всеки ще я намери вътре в него.
Препоръчвам да го гледате на спокойно и тихо място, и да си подарите тези 3 минути само за вас. Благодаря, че сме заедно в този момент и ви приканвам да си позволите да пуснете всички емоции, които това видео събуди, да излязат.
Красиво е! Истинско е!
Нека си припомним, че София означава Божията премъдрост!

Цвети/Betty
Режисьор: Случайността и нещо много по-голямо от мен...
Оператор и монтаж: Цветелина Цанкова (Betty)
Музика: https://www.bensound.com/
Продуцент: www.bettytravels.com

Facebook: www.facebook.com/BettyTravelsBulgaria/
Instagram: www.instagram.com/betty_travels/

Свалянето на видеото без съгласието на автора е нарушение на авторските права. Моля, свържете се с мен на travel@bettytravels.com или споделяйте линка с видеото от Vbox7. Благодаря за разбирането и уважението!

bettytravels